IMMANU√čL

Voor IMMANUEL moest WebBrein een webshop realiseren waarbij er rekening gehouden moest worden met de huidige winkel interieur. Daarnaast wou IMMANUEL een webshop die anders eruit zag dan zijn concurrenten. Hier heeft WebBrein voor gezorgd.

Bylens

Onder opdracht van 4Retail moesten wij een webshop maken voor Bylens. Deze webshop had de vereisten om een koppeling te krijgen met haar fysieke kassa syteem voor vooraadbeheer en een koppeling naar Sendcloud voor het versturen van pakketten. WebBrein heeft deze tak succesvol op zich genomen en een mooie webshop afgeleverd.

750Kicks

750Kicks kampte met het moeilijk bijhouden van voorraad van hun oude website. Daarnaast was de website online niet goed zichtbaar. WebBrein heeft een nieuwe webshop gebouwd en de SEO goed ingesteld met tevredenheid van 750Kicks.

BeachHouse Mallorca

BeachHouse Mallorca is een club in Mallorca die nog geen online vindbaarheid had. Ze wouden een website waarin hun Instagram gekoppeld werd voor feed weergave, een vacature systeem kwam en impressies op konden gezet worden voor bezoekers. Met tevredenheid van BeachHouse Mallorca is dit project succesvol afgerond.

ConCetto Development

Coen Beernink, eigenaar van ConCetto Development had een website die niet goed zichtbaar was op verschillende formaten schermen. Daarnaast kwamen zijn specialiteiten niet goed naar voren. WebBrein heeft opnieuw de website gebouwd met sterkere invalshoeken, meer overzicht en goed zichtbaar op verschillende formaten schermen.

T.C. Ludica

T.C. Ludica maakte gebruik van een oud systeem voor het beheren van hun trainingen, competities, bar systeem, bestellingen en sponsors. WebBrein heeft een heel nieuw CMS gebouwd d.m.v. Lavarel voor Ludica wat een stuk beter opgebouwd is, makkelijker te beheren is en een betere UI ( User Interface ) heeft.

Social Division

Social Division was een startend bedrijf op het moment dat ze bij WebBrein aanklopte. Ze hadden geen voorkennis of verstand van websites en vroegen of WebBrein dit volledig uit handen kon nemen voor hun. WebBrein heeft met plezier dit project op zich genomen en naar tevredenheid een website afgeleverd.

Sajade

Sajade kampte met een langzame website die niet goed vindbaar was op het internet. WebBrein heeft een nieuwe website gebouwd die binnen een maand top posities heeft behaald op Google, 60% sneller is gemiddeld en een stuk strakker oogt.